Ugrás a tartalomra

A Pécsi Tudományegyetem és a Magyar Nemzeti Levéltár együttműködése az intézmények és a magyar felsőoktatás kötődésének erősítése érdekében Dél-Koreával, Japánnal és összességében a délkelet-ázsiai régióval.

A GreenPE egy innovatív testnevelési (PE) tanterv környezeti és egészségügyi fenntarthatóságra gyakorolt hatását fogja megteremteni, létrehozni és validálni.

Jelen projekt innovatív, több európai országban bevált online nyelvtanulási eszközök és az ahhoz tartozó képzési útmutató kidolgozásával kívánja áthidalni a tanulók, hallgatók nyelvi készségeinek és a tanárok esetleges digitális kompetenciáinak hiánya közötti rést.

Az E4A projekt a felsőoktatási hallgatók ERASMUS mobilitási programokban való alacsony szintű részvételével foglalkozik, ezt elemzi, majd egy gazdaságilag életképesebb ösztöndíjrendszerre tesz javaslatot.

A projekt célja, hogy innovatív, újszerű tananyagot hozzon létre a turizmust tanuló diákok meglévő tudáshiányának pótlására, és holisztikus megközelítést adjon a fogyatékkal élők hatékony kiszolgálásához. 

 

A PAL-CYCLES program célja, hogy megkönnyítse a betegközpontú kommunikációt és biztosítsa a daganatos betegek ellátásának folyamatosságát az otthoni ellátásban, csökkentve a nem tervezett kórházi felvételeket és javítva a betegek életminőségét előrehaladott rákbetegség

A DigLit projekt eszközt biztosít az ESL/EFL tanárok számára a digitális oktatás megosztására és beágyazására, hogy a társadalmi egyenlőtlenségek, a sokszínűség és az egyenlőség tudatosítását a következő eszközök használatán keresztül növeljék, az irodalom és a népszerű

A projekt általános célkitűzése az iskolai keretek közötti és önkormányzati ifjúsági részvételi formák értékalapú fejlesztése a Kárpát-medencében (Magyarország, Felvidék, Erdély), a mai fiatalokkal foglalkozó szakemberek (pedagógusok, ifjúsági referensek) leginkább indo

Az értelmi fogyatékossággal élők körében kevéssé ismerik a rákmegelőzést. A CUPID kutatási menetrendet és tudásbázist hoz létre ennek javítása érdekében az Európai Unióban és azon túl.

Jelen projekt a tanárok képzésen keresztül a tanulók gondolkodási és metakogníciós képességeinek fejlesztését célozza (általános iskola, középiskola).

Feliratkozás a következőre: Oktatásfejlesztés