CLILMED - CLIL in Medical Education: Reaching for Tools toTeach Effectively in English in a Multicultural and Multilingual Learning Space

Projekt azonosító
2019-1-PL01-KA203-065700
Projekt címe

CLIL in Medical Education: Reaching for Tools toTeach Effectively in English in a Multicultural and Multilingual Learning Space

Projektmenedzser neve, elérhetősége
Jankovics Réka, jankovics.reka@pte.hu
Szakmai vezető neve, elérhetősége
Dr. Nagy András, andras.d.nagy@aok.pte.hu
Projekt teljes költségvetése
231.459 EUR
PTE teljes költségvetése
25.928 EUR
Projekt kezdési dátum
Projekt zárási dátum
Koordinátor
ÁOK
Vezető partner
Luminar Foundation (PL)
Partnerek
John Daly Atlantic Language Galway Ltd. (IE), Karolinska Institutet (SE), Warszawski Uniwersytet Medyczny (PL), Semmelweis Egyetem (HU), Uniwersytet Jagiellonski (PL), Gdanski Unywersytet Medyczny (PL), Pécsi Tudományegyetem (HU)
Általános leírás

A projekt célja a CLIL módszer bevezetése az angol nyelvű medikus képzésben: Az oktatók angol nyelvi képesítésinek javítása, valamint együttműködés a vezető orvosi egyetemekkel innováció és tapasztalatcsere céljából.
A projekt részeként a kiválasztott egyetemi tanárokat az Európai Bizottság által a nyelvtanulás és a nyelvi sokféleség előmozdítása érdekében javasolt CLIL (tartalom és nyelvbe integrált tanulás) módszer alapján oktatják. A projekt célja, hogy az itt megszerzett tudást felhasználhassák kurzusaik kidolgozásakor és előadásakor valamint, hogy más egyetemi tanárokat is tanítsanak erre módszerre.

Főbb kategóriák (futó projektjeink)
Pályázatfigyelés