Ugrás a tartalomra

Fedezze fel a digitális átállás lehetőségeit a Data-EDIH standján!

A Data-EDIH (European Digital Innovation Hub) projekt kiállítóként vesz részt az Electrosub Konferencián és Kiállításon, amely a kis- és középvállalkozások, valamint a közszféra digitális transzformációjának támogatására fókuszál. A DATA-EDIH projekt célja, hogy segítséget nyújtson a digitalizációból fakadó előnyök minél hatékonyabb kiaknázásában, valamint a korábbi pénzügyi befektetések optimalizált megtérülésében.

Az Electrosub Konferencia és Kiállítás 2024. október 9-10. között kerül megrendezésre Budapesten, a Lurdy Házban. Ez a két napos rendezvény a legújabb innovatív technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat mutatja be, és kiváló lehetőséget nyújt a szektor szereplői számára a kapcsolatok bővítésére és az üzleti lehetőségek felfedezésére.

A kiállításon több mint 50 vállalat és szervezet mutatja be legfrissebb fejlesztéseit, termékeit és szolgáltatásait. A rendezvény tematikája szorosan illeszkedik a konferencia fő irányvonalaihoz, amelyeket az alábbi linken érhet el: https://electrosub.hu

A részvétel díjmentes, azonban a helyek korlátozottak, így érdemes mielőbb regisztrálni a csatolmányban szereplő QR-kódok segítségével vagy a ERRE A LINKRE kattintva!

A Data-EDIH projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány társfinanszírozásában valósul meg, így a vállalkozások számára térítésmentes részvételi lehetőséget és digitalizációt elősegítő szolgáltatásokat, tanácsadásokat és képzéseket biztosítunk. Szolgáltatásainkat igénybe veheti a projekt honlapján.